Infantil "B"14-0316:00FC L'ESCALA - ROSESPre Benj.2ºany Blau
Alevi "A"13-0322:00PPre Benj.2ºany Vermell14-0317:00P
Alevi "B"13-0322:00PPre Benj.1er any Blau14-0317:00P
Alevi "C"13-0322:00PPre Benj.1er any Vermell14-0317:00P
Alevi "D"14-0316:00FC L'Escala 3 - Roses 0Caganius14-0316:00FC L'ESCALA - ROSES

FC L'Escala: Bustins, Ferrer, Goran (Jeremy m.70), Salam, Hadji Jabara (Pau Ribas m.70), Carlos Jiménez (Sergio Molina m.75), Manu (Héctor Garcia m.73), Arnau, Mir, Omar i Alexis (Kevin Alonso m.80).
AE Roses: Joan, Juanjo (Alhami m.46), Jaume, Guixeras, Fajas, Edu, Quim (Donat m.85), Miquel (Vélez m.64), Javi Fuentes, Wolfrando i Josi.
Gols: 1-0, m.15, Manu; 2-0, m.35, Manu.
Àrbitre.:Sr. López Morente.
Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals Salam, Carlos Jiménez, Arnau i Sergio Molina i als visitants Guixeras i Wolfrando.
Primera victòria de l'Escala de la temporada, davant del Roses per 2 a 0, en un dels derbis altempordanesos. En una primera part molt bonica i amb un ritme altíssim, els locals, mitjançant Manu, van aconseguir els dos gols que serien definitius en el minut 15 i en el 35. El primer després d'una espectacular passada del porter Bustina al davanter que va marcar sense angle amb un fort xut des de dins de l'area. I el segon d'un xut de bandera després d'una jugada col·lectiva. Al segon temps, el Roses no va reaccionar i la intensitat va anar baixant a poc a poc.
Font: J.Castells(Diari de Girona)