Infantil "A"13-0322:00PBenj.Promoció Vermell14-0317:00P
Infantil "B"14-0316:00FC L'ESCALA - ROSESPre Benj.2ºany Blau
Alevi "A"13-0322:00PPre Benj.2ºany Vermell14-0317:00P
Alevi "B"13-0322:00PPre Benj.1er any Blau14-0317:00P
Alevi "C"13-0322:00PPre Benj.1er any Vermell14-0317:00P
Alevi "D"14-0316:00FC L'Escala 3 - Roses 0Caganius14-0316:00FC L'ESCALA - ROSES

FC L'Escala: Bustins, Ferrer (Johny), Salam, Carlos Jiménez, Manu, Juli, Mir, Sergio Molina (Arbusí), Héctor (Goran), Jeremy i Robles (Deulofeu).

CD Blanes: Jordi, Roncales, Pol, David, Juampi, Sergio, Marc (Moha), Abi, Carlos, Ezequiel (Christian) i Buda (Tapit).
Gols: 0-1, m.26, Carlos; 0-2, m.58, Moha; 1-2, m.89, Arbusí.
Àrbitre: Sr. Lozano Pedrero. Va amonestar amb targeta groga als jugadors locals: Ferrer, Juli i Sergio Molina; i als visitants: Roncales, Sergio, Marc, Buda. Expulsat per doble amonestaicó: Mir (m.87), i vermella directa a Juampi (m.92).
L'Escala i el Blanes feia set temporades que no s'enfrontaven. El reencontre va deixar en palès el delicat moment locals que van aprofitar els blanencs per endur-se els tres punts per 1-2. L'Escala no va poder contrarestar l'estratègia de contracops visitant que va mossegar amb dues jugades: el minut 26 i 58. Només Arbusí, temible de cap, va empatar amb una rematada.
Font: Josep Castells (Diari de Girona)