Juvenil "B"DiaHoraDescansaBenjami "A"20-039:30FC L'Escala 0 - Bosc Tosca 0
Cadet "A"14-0317:00PBenjami "B"14-0319:00P
Cadet "B"14-0321:00PBenj.Promoció Blau15-0321:00P
Infantil "A"13-0322:00PBenj.Promoció Vermell14-0317:00P
Infantil "B"14-0316:00FC L'ESCALA - ROSESPre Benj.2ºany Blau
Alevi "A"13-0322:00PPre Benj.2ºany Vermell14-0317:00P
Alevi "B"13-0322:00PPre Benj.1er any Blau14-0317:00P
Alevi "C"13-0322:00PPre Benj.1er any Vermell14-0317:00P
Alevi "D"14-0316:00FC L'Escala 3 - Roses 0Caganius14-0316:00FC L'ESCALA - ROSES

Amb l'assistència d'aproximadament 350 persones el FC L'Escala ha jugat el seu primer partit de la pretemporada en el camp municipal de L'Escala, i amb un rival de nivell, el Juvenil "A" del FC BARCELONA. Partit típic de pretemporada i on es nota la falta de rodatge dels equips. La primera part ha començat amb un tanteig per part del dos equips, on L'Escala es defensava bé i els jugadors del Barça provaven el xut des de qualsevol posició, i en el minut 35 han aconseguit el 0 - 1, L'Escala ha tingut un parell d'ocasions en aquesta primera part. A la segona part el Barça ha sortit amb un ritme molt més alt i amb molta pressió sobre els jugadors escalencs, que tot i tenir diverses ocasions no han aconseguit cap gol, posteriorment amb els diferents canvis en l'equip escalenc el Barça ha aconseguit els dos gols en l'últim quart d'hora el Barça i que han deixat el marcador en un definitiu 0 - 3.

FC L'ESCALA: Bustins, Ferrer, Faura, Roca, Pau Ribas, Salam, Diego, Alexis, Meliton, Arbusí, Jonas. També han jugat Dani Albertí, Alberto, Gispert, Condal, Maiki, Carlos, Teixidor, Amorós.

BARÇA JUVENIL: Jesús, Carlos Julio, Baqo, Ayala, Brians,armona), Palau, Ernesto, Quesada, Etok, Rafa, Edu (Mauro)
.

GOLS: 0 - 1 Quesada (min.35), 0 - 2 Carmona (min.75), 0 - 3 Mauro (min.90 Penalty)