Juvenil "B"DiaHoraDescansaBenjami "A"20-039:30FC L'Escala 0 - Bosc Tosca 0
Cadet "A"14-0317:00PBenjami "B"14-0319:00P
Cadet "B"14-0321:00PBenj.Promoció Blau15-0321:00P
Infantil "A"13-0322:00PBenj.Promoció Vermell14-0317:00P
Infantil "B"14-0316:00FC L'ESCALA - ROSESPre Benj.2ºany Blau
Alevi "A"13-0322:00PPre Benj.2ºany Vermell14-0317:00P
Alevi "B"13-0322:00PPre Benj.1er any Blau14-0317:00P
Alevi "C"13-0322:00PPre Benj.1er any Vermell14-0317:00P
Alevi "D"14-0316:00FC L'Escala 3 - Roses 0Caganius14-0316:00FC L'ESCALA - ROSES

El dijous 2 de Setembre es jugava en el Camp municipal el partit de Festa Major contra el FC Viladamat , partit del que només es jugava la primera part, doncs es donava per acabat a la mitja part per l'actitud violenta d'alguns jugadors d'ambdòs equips i per evitar possibles lesions es va obtar per suspendre el partit. El resultat final va ser de 3-1. Gols: 1-0 Salam, 2-0 Salam, 3-0 Gispert, 3 - 1 Nani.
Aquest diumenge l'equip es desplaçava a Sant Pere Pescador, on ha guanyat el partit per 1 -2. A la primera part els escalencs han sortit fort, i ja als primers minuts han desaprofitat un penalti i han gaudit de diverses ocasions de gol davant un Sant Pere que malgrat les baixes que presentava ha estat molt ben posicionat damunt el terreny de joc això si sense inquietar la porteria contrària. El 0 a 1 l'ha conseguit Arbusí de cap a la sortida d'un corner. Després major domini dels visitants però sense crear ocasions clares de gol i quan ja semblava que el marcador els locals han fet l'1 a1 mitjançant en Yousef quan faltava un minut per acabar la primera part. La segona part ha estat més fluixa per part dels escalencs, han tingut el control del partit però no han gaudit d'ocasions per marcar a part del gol n'han tingut un parell més i no gaire clares. El gol de la victòria l'ha aconseguit l'Amoròs d'una bona vaselina quan faltava un quart d'hora per acabar el partit. En definitiva, bon partit de pretemporada que ha servit per acabar de posar a punt l'equip, per part del Sant Pere que s'ha de destacar que ha plantat més cara al FC L'Escala del que es podia arribar a pensar.
L'equip debutarà a la Lliga aquest diumenge 12 de setembre a les 17h al Camp Municipal de L'Escala contra el UE Camprodon un dels equips que presumiblament estarà a la part davantera de la taula classicatòria ja que l'any passat va quedar tercer.