Alevi "A"13-0322:00PPre Benj.2ºany Vermell14-0317:00P
Alevi "B"13-0322:00PPre Benj.1er any Blau14-0317:00P
Alevi "C"13-0322:00PPre Benj.1er any Vermell14-0317:00P
Alevi "D"14-0316:00FC L'Escala 3 - Roses 0Caganius14-0316:00FC L'ESCALA - ROSES

CALDES: Subirana, Gallego, Díaz (Perezagua), Sarra, Xicres, Rubio (Martí Sala), Martínez
L’ESCALA: Bustins, Roca, Ferrer, Mir, Teixidor (Arbusí), Marche, Toyos (Melero), Pagès, Amorós (Jonas), Gispert i Ribes (Egea).
GOLS: 0-1 (37’) Gispert. 0-2 (44’) Toyos. 0-3 (68’) Amorós. 0-4 (75’) Gispert.
ÀRBITRE: Balastegui Espinosa.
T.G.: Als locals Díaz, Rubio, Martínez, Freixes i Dacosta; als visitants
Roca, Ferrer, Mir, Toyos i Amorós. T.V.: Cap.
COMENTARI: Partit amb dues parts clarament diferenciades. En la primera mitja hora, el Caldesva dominar el matx i va disposar d’alguna ocasió de gol. De fet, va marcar l’1-0 en el minut
33. L’àrbitre el va concedir, però davant les queixes visitants va fer marxa enrere i el va
anul·lar. Del possible 1-0 es va passar al 0-1 i, just abans del descans, al 0-2. Amb aquest
avantatge, la segona meitat dels escalencs va ser molt plàcida i els visitants van arrodonir el
resultat al contraatac. / P. PINEDA (Font: Punt Diari)