Cadet "A"14-0317:00PBenjami "B"14-0319:00P
Cadet "B"14-0321:00PBenj.Promoció Blau15-0321:00P
Infantil "A"13-0322:00PBenj.Promoció Vermell14-0317:00P
Infantil "B"14-0316:00FC L'ESCALA - ROSESPre Benj.2ºany Blau
Alevi "A"13-0322:00PPre Benj.2ºany Vermell14-0317:00P
Alevi "B"13-0322:00PPre Benj.1er any Blau14-0317:00P
Alevi "C"13-0322:00PPre Benj.1er any Vermell14-0317:00P
Alevi "D"14-0316:00FC L'Escala 3 - Roses 0Caganius14-0316:00FC L'ESCALA - ROSES

Maneta per acomiadar el campionat

Golejada del CF Lloret al camp del FC l’Escala per contundent 0-5 en l’últim partit del Lloret a la Primera Regional. Els gols van ser obra de Dani Cuerva, Nuha, Héctor Cuenca, Dani Pecci i Luis García.

Els homes d’Edu Urdiales acaben la temporada de la millor manera possible, amb un 0-5 i amb una gran imatge. Cap dels dos s’hi jugava res, en canvi, a la part baixa, hi havien en joc dues places de descens que, finalment, van ser pel Bosc de Tosca i el Vilamalla, que l’any que ve jugaran a la nova Tercera Catalana. Per contra, el Quart, l’Atlètic Bisbalenc i l’Abadessenc van aconseguir mantenir-se i competiran la temporada vinent a la Segona Catalana.

L’última alineació de la lliga d’Edu Urdiales va presentar diverses novetats com les de Sergi, Àngel, Cuenca i Marcos. A més, el tècnic va fer debutar als juvenils Víctor i Juanjo, mentre que van repetir Gerard i Nuha, que, a més, va ser un dels golejadors.

Només 10 minuts va aguantar l’Escala amb el seu portal a cero. Dani Cuerva va ser l’encarregat de fer el primer gol de la tarda; era el primer dels fins a cinc gols que faria el conjunt lloretenc. Acte seguit, i sense temps per a la reacció dels locals, Nuha va estrenar-se com a golejador amb el primer equip i va fer el 0-2 dos minuts més tard. Els lloretencs, que fins i tot van errar un penal que Bustins va refusar a córner, eren els clars dominadors del joc i l’Escala, amb prou feines aconseguia arribar amb perill a l’àrea de Jaume Prado. Abans del descans, Héctor Cuenca, que va tornar amb el primer equip després que el Lloret “B” ja certifiqués la seva permanència, va fer el tercer, quan només quedaven cinc minuts pel final del primer temps. A la represa, més del mateix. El Lloret va aconseguir dos gols més per mitjà del pitxitxi de l’equip, Dani Pecci i de Luis Garcia que, després d'una gran jugada amb Jordi Valls per banda, va firmar un dels millors gols que s'han pogut veure aquesta temporada. En aquesta segona part, l’Escala va gaudir d’alguna ocasió de gol, però Jaume Prado va evitar totes les accions; un Jaume Prado que va ser substituït per Víctor, el jove porter del Juvenil “B”.

Amb aquests tres punts, el Lloret finalitza la lliga a la primera posició amb un total de 91 punts, mentre que el segon classificat, el Ripoll, acaba amb 69. Com hem dit abans, perden la categoria i jugaran l’any que ve a la nova Tercera Catalana els següents equips: Bosc de Tosca, Vilamalla, Amer, Sant Gregori, Sant Hilari i Tossa.

FC l'Escala: Bustins, Roca (Carbó), Ferrer, Mir (Maiki), Pau Teixidor, Salam (Òscar), Melero (Jeremi), Goran, Manu, Gispert i Pau Ribas
CF Lloret: Prado (Víctor); Sergi, Àngel, Chema, Manel Pujadas; Chaves (Juanjo), Gerard, Cuenca, Dani Cuerva (Pecci); Marcos i Nuha (Luis García).
Gols: 0-1 Dani Cuerva (10’), 0-2 Nuha (12’), 0-3 Cuenca (40’), 0-4 Pecci (61’) i 0-5 Luis Garcia (75’)
Àrbitre: Sánchez Morenate. T.G.: als locals Bustins i Salam, i al visitant Cuenca.

T.V.: per vermella directa al local Manu.